Afghan War ed 2

In jos

Afghan War ed 2

Mesaj Scris de daktari la data de Lun 30 Apr 2018 - 7:47

daca aveti ceva comentarii , sugestii , pareri sau propuneri de scenarii de joc va rog sa le scrieti aici . le trimit mai departe organizatorilor

-start joc la ora stabilita. atentie !!! briefingul acela lung face parte din scenariu
-proportia ar trebui sa fie minim 60% tali si 40 % army
-unii dintre participanti au prins ideea a ceea ce inseamna LARP si s-au conformat

jocul nostru
-am jucat destul de inchegat
-se vorbeste prea mult pe statie
-avem replici bune (atentie sa va incadrati la limitele de viteze)
-daca avem un Team Lider trebuie sa ascultam deciziile si comenzile date de acesta
-e bine ca avem formula: TL , medic , transmisionist
avatar
daktari

Mesaje : 1226
Data de inscriere : 28/01/2014
Varsta : 49
Localizare : deva

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Afghan War ed 2

Mesaj Scris de andrei la data de Lun 30 Apr 2018 - 8:04

Da fain joc
avatar
andrei

Mesaje : 169
Data de inscriere : 16/02/2014
Varsta : 35
Localizare : deva

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Afghan War ed 2

Mesaj Scris de george la data de Lun 30 Apr 2018 - 21:57

Alex, încep cu o mică sugestie pentru tine: învață alfabetul NATO!! Smile)))
Așa:
1. Mulțumesc pentru investitura de „medic” al echipei, dar data viitoare aș fi recunoscător dacă am comunica posturile puțin mai repede...de preferat înainte să fim acolo, și la briefing! Smile)))
Serios, acum: chiar mi-a făcut plăcere să fiu în postul ăsta și uite, chiar mi-a ridicat niște idei și pentru PARO. Dar asta rămâne să mă mai consult cu domn' presidente.
2. Briefingul - mega-interesant, foarte profesionist și foarte clar structurat! Nota 50 pentru Pala. De fapt, se vede că a fost, pe unde a fost și că mi-a recunoscut rapid patchul de pe umăr. Mi-a stârnit amintirile - pe cele faine din armată și mai apoi, toată desfășurarea acțiunii a fost o reinterpretare a ceea ce făceam eu. A fost foarte frumos. Eu unul am rămas impresionat de briefing. Mai mult de profesionalismul său.
3. Acțiunea - la fel, una foarte bine gândită și adaptată până la urmă la vremurile în care trăim. Vă spun sincer: parcă stilul standard de bum-bum, deja e mult prea „fumat” și, părerea mea, mil-sim-ul ăsta, cu role-play, ar putea fi un viitor sustenabil pentru comunitățile de airsoft. E mai antrenant, te aduce foarte „into” ceea ce se întâmplă astăzi pe mapamond, te educă din punct de vedere al jocului de airsoft și, de ce să nu recunoaștem, îți pune și capacitățile proprii la teste.
4. Scenarii viitoare? Pfuuf, păi ar fi multe variante. Din câte rețin eu harta, eram undeva în sudul Afghanistanului, încercând să așezăm liniștea într-un sat. Am putea evolua - presupunând că babulanii au fost învinși, la niște obiective mai îndrăznețe, de a captura un oraș. De a-l elibera. Ne-am putea aduna într-o Joint Operation, cu trupe din toată „coaliția” și cu specific diferit. Gen, o brigadă CIA - de spioni, care să ofere doar informații, câteva brigăzi de operații speciale, de operatori, care să intervină. Ei (babulanii) ar putea primi cadou artilerie - și Pala a fost cercetaș - le are cu simulările de atacuri de artilerie după coordonate (sunt oribile, btw, pentru că trebuie să fugi de te iau dracii) - dar sunt antrenante! Alex, poate mai ții minte comanda: „Artilerie! Artilerie! Pluton, salt înainte 100 de m!”. Dacă se găsește un teren mai mare, se pot organiza raiduri, ambuscade, organigrama se poate apropia și mai mult de cea reală - cu un FOB (Foward Operating Base) în care să aștepte și din care să plece QRF-ul, cu un ORP (Objective Rally Point), în care să aștepte echipele de asalt. Cu echipe de cercetare, care să facă observare și culegere de informații militare din terenul inamic. JTAC-ii fac asta, dacă-l mai țineți minte pe tipul „foșilor” de ieri, care avea cauciucul cu „JTAC” pe umăr. Ei aparțin forțelor aeriene, dar în jocul nostru pot fi adaptați. Și organizarea unui mini-pluton ar putea fi mult mai reală: cu un TL, medic, transmisionist, cercetaș, etc.
Cam astea le-aș avea de zis și de propus.
Mă bucur că am venit cu voi, vă mulțumesc pentru că m-ați luat cu voi și la cât mai multe MIL-SIM-uri! Very Happy
Numa bile'!
avatar
george

Mesaje : 212
Data de inscriere : 14/11/2016
Varsta : 29
Localizare : Simeria

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Afghan War ed 2

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum